Vi legger jevnlig ut utstillere, utøvere og kunstnere på siden.  Programmet kan endre seg, vi tar forbehold på vær.

Åpningseremoni: lørdag 22.juni      
Tidspunkt:
kl.11.00-12.00     


Åpningseremoni Sáráhkkáfestival v/ festivalsjef Astrid I Swart,                  
Ordfører fra Kongsberg Kari Anne Sand vil være tilstede under åpningen. Tradisjonell joik Berit Louise Utsi fra Masi, Per Inge Østmoen har opplesning av poesi av den kjente dikteren Nils Aslak Vaalkepaa,
Shabana Rehman "født fri” har kulturelt innslag.

What is cupping?


Cupping is a traditional Sami body treatment, dating back to the 1700s.

 

It involves applying glass cups to the skin, creating a vacuum effect. Oil is used during the treatment.

Cupping is used to relieve pain and to boost blood circulation. The treatment increases blood flow to the skin so that it affects both muscles, connective tissue and thus, the treatment can help correct the body's imbalances. Cupping aids the body’s natural healing process.


Some people may experience mild discomfort during the treatment but it is short-lived and completely harmless.
Most people report significant pain relief and feel better after just one treatment.


Price: 600nok for 45minutes
Treatment can be booked by email: post@sarahkkas.com or by phone +47 95 11 21 93

 

Astrid Olsen samisk sjaman fra nord

​Astrid er nordfra opprinnelig, fra Tennås. Helt siden hun var liten jentunge har hun vært klarsyn. Arven har hun fra sin mor. Hun har hjulpet mange mennesker og hjelper fortsatt andre med sine klarsynte evner som hun har fått i gave! Hun har kontakt med småfolket som bor ut i naturen og hun vil dele sin kunnskap med andre på festivalen.

Det er skrevet mange presseartikler om henne. Hos Astrid kan du få hjelp på spørsmål du lurer på. Hun er en seer, og hjelper deg med kloke innsiktsfulle råd.

Astrid er en spennende og kunnskaprik dame å ta seg tid til å besøke.

Rituell vandring i naturen

Lørdag kl.10.00-11.00
oppmøte ved lavvo

Søndag kl.11.00-12.00
Sjamanarven og naturens kraft. Hvordan gjenopprette kraften med vår innerste natur. 

Foregår i lavvo

Jungle Svonni

Foredrag om sjamanisme, Sápmi og gammel samisk/urfolks livssyn. Paralleller till Amazonas.

 

Jungle Svonni er opprinnelig fra et reindriftsdistrikt i nord på begge sider grensa mellom Norge og Sverige. Men har bland annet bodd med urfolks sjamaner i Amazonas i syv år. For å finne kunnskap som var glemt i Sápmi, på grunn av radikal kolonisering.

Per Inge Østmoen

Historisk foredrag

Helleristningene i Alta

Foredrag lørdag kl.17.00-18.00
 

 

Per Inge vil holde foredrag om den tydelige kulturelle og historiske kontinuiteten med utgangspunkt i dokumentasjon fra helleristningene i Alta og trekke linjene frem til våre dagers samekultur, og tydeliggjøre hele den lange prosessen i nordområdene som munnet ut i fremveksten av samekulturen.

Maria Homme, er sanger/musiker fra Skotselv (Buskerud)

Storsalen i beverlokalet

Lørdag kl.16.00-17.00

 

Homme skaper musikk innen sjangre som rock, blues, jazz, folk og spesielt improvisasjon, hvor hun utforsker nye lydfrekvenser via stemmen sin. Homme er også låtskriver, gitarist, og komponist, som har spilt flere konserter i Norge og utlandet og spiller inn debutalbumet i disse dager.

 

Under Sárrakhá Festivalen vil Maria Homme begi seg ut på en intuitiv, improvisert reise, hvor hennes vokal kan la seg bli inspirert av det indre landskapet, dype røtter og urkraften fra ulike kulturer, språk, tradisjoner, og naturen.

Linker til Maria Homme sin musikk:

Live Video fra konserten på Urkraftfestivalen 2017

https://www.youtube.com/watch?v=glzuY7E7rik

 

Youtube kanalen til Maria Homme

https://www.youtube.com/channel/UCy1oAFtPavb8C2aEpP5_ndQ

 

Musikk siden, facebook, til Maria Homme

https://nb-no.facebook.com/mariahommemusic/

 

https://soundcloud.com/mariahommemusic

 

Sonja Lidsheim, musiker fra Kongsberg, vil spille på sjamantromme under konserten, i samspill med Maria Homme. Lidsheims musikk inspireres i møte med naturens elementer, dyr og mennesker, hun er også sanger, lager tekst fra norrøn mytologi og improviserer med gamle viser, stev og ballader med trommen, luren og bukkehornet sitt.

Margit Berg er fra Tyskland. Hun er lærer, oversetter, sjaman og kunstner.

Hun har skrevet den norske læreboka 'God Tur', har blant annet oversatt Ailo Gaups 'Sjamansonen' til tysk og er kunstneren bak akvarellmaleriene til Sáráhkkás Veiviserkortene. Hun har illustrert bøker og maler både realistisk og abstrakt. Hennes store interesse er samisk kultur, språk og hverdagsliv.

Hun ble utdannet av den samiske sjamanen Ailo Gaup.

På festivalen har du mulighet å lære og lage din egen rasle med reinsdyrskinn:

Lag din egen rasle:

 

Under festivalen underviser hun hvordan du kan lage dine egen rasle som er et viktig instrument til sjamanistisk healing.

Festivalpris for å lage din egen rasle:

500kr inklusiv reinskinn, pynt og reinsdyrhorn


Påmelding til raslekurs: 

Epost: post@sarahkkas.com

4 timers workshop foregår i Sarahkka hytta  (grillhytta)

Lørdag kl.15.00-17.00
Søndag kl.13.00-15.00

Ronald Kvernmo samisk sjaman

Ronald Kvernmo er utdannet som agronom, og han har studert religionsfag på Universitetet i Tromsø med hovedvekt på samisk religion. Ronald jobber med husrens, kursing og healing og han er festivalsjef for Isogaisa som foregår i Lavangen hvert år.

Ronald Kvernmo vil holde foredrag om den samiske runebommen og den historie, og han vil gjøre en chagaseremoni med trommereise. Vi gleder oss til Ronald kommer.

Lørdag kl.12.00-13.00
 

Foredrag om den samiske runebommen og dens historie og bruk.

 

Søndag kl.11.00-12.00

Ute i naturen

Chaga seremoni med trommereise

 

Shinrin- Yoku / Skogsbad vandring:

Shinrin-Yoku oppsto i Japan på 80-tallet og betyr å ta inn skogens atmosfære eller å skogsbade. Vi vandrer rolig i skogen, åpner opp sansene, senker skuldrene, får kontakt med pusten og lar naturens medisin virke. Gjennom enkle invitasjoner og et gitt oppsett guides deltagerne inn i sanselige opplevelser og tilstedeværende øyeblikk som ofte forsterker kontakten med naturen og det som lever der. Vandringen varer i 2 timer og vi beveger oss mellom 100-500 m. Åpen for alle.

 

Silje Michaela Kvalheim er utdannet Forest Therapy Guide og Trail Certification consultant gjennom Association of Nature and Forest Therapy Guides and Programs. Hun jobber med vandringer for grupper og bedrifter.

Øyvind Martinsen

INTRODUKSJON TIL SJAMANISMEN - 1 time

Øyvind Martinsen vil gi deg en kort introduksjon til sjamanismen på denne workshop'en.

Du vil lære en metode for egenhealing, en meditasjon, og du vil dra på en trommereise.

Velkommen!

Brita Elise Pollan er forfatter. Hun er utdannet lærer og religionshistoriker.
Hun vil presentere fra boken sin "Slik den ene samen har fortalt til den andre samen"(den redegjør for fire samiske kilder til den gamle kulturen - Qvigstad, Turi, Læstadius og trommeforklaringer. Gudinner er det i alle!

Indisk danse workshop juni-2020 Richa Indian Rhytms

Bruk kroppes språk for å uttrykke seg.
Indisk danseform er uttrykksfull som forteller en historie igjennom håndbevegelser og ansiktsuttrykk.

Vi skal lære forskjellige håndbevegelser og sammensetninger av symboler slik at vi skal fortelle en historie, ved hjelp av indisk klassisk dans, Kathak.

 Richa Chandra har master i Kathak og har drevet med dans i over 30 år i Norge. Har undervist over flere tusen barn og unge, samt hold workshop i Kristiansand, Bergen, Stavanger, Trondheim og i India, Pune.

Etter å ha ledet Norges første indisk danseskole i over 10 år, startet Richa Indian Rhythms i 2015.

Om Kjetil:

Kjetil Kvalvik (43) har jobbet som healer i 15 år og har over 10.000 “hans on” erfaring med klienter og studenter, han er av norsk/samisk/kvensk opprinnelse og er oppvokst i Finnmark med den samiske sjamanismen nært seg hele livet. Allerede som barn fikk han beskjed om at det var denne veien han skulle gå av sin gammel tante som var samisk noaidi. Kjetil har bruk mye tid på å reise rundt i verden, og å studere andre visdoms tradisjoner og samlet verktøy, før han for noen år siden vendte hjem igjen til den samiske tradisjonen.

 

Kjetil vil holde 2 timers workshop søndag kl.14.30-16.30 i Lavvo
Trommreise søndag kl.11.00-12.00 Seremoniplass

hvor han først forteller litt om kjernen i kraniosakralt arbeide, før han vil gjøre en sjamanistisk “bone meditasjon” og lære bort noen enkle og effektive teknikker for å jobbe hands-on i transetilstand som man kan bruke på seg selv eller i sitt arbeide med andre mennesker.

Kraniosakralt arbeide sett fra sjamanistisk perspektiv

 

I ur-kulturer på alle kontinenter har man hatt såkalte “bonesetter tradisjoner”. Sjamaner som ser inni kroppen og lyttet til hvordan ånden beveger seg gjennom kroppen. Ut i fra det kan man jobbe rent fysisk og rette opp skjev stillinger i kroppen, eller man kan hjelpe klienten å forløse spenninger og emosjonelle traumer, eller fungere som et medium mellom det beviste og ubeviste sinn og guide mennesker i kontakt med sin indre mytologi.

 

Kraniosakralt arbeide slik vi gjør det, er en videreutvikling av disse ur-metodene, hvor man jobber i transetilstand, og ved hjelp av subtile berøringer og bevisst bruk av de intuitive kanalene, guider og hjelpe ånder, på en enkelt og effektiv måte guider mennesker å få kontakt med å det indre myte landskapet, og aktiverer den selvhelbredende kraften som fins i oss, og hjelper til med å skape en dypere forståelse av hva som hindrer en dypest sett fra være hel. 

Kraniosakralt arbeide ble utviklet og satt sammen som en helhetlig metode første halvdel av 1900-tallet av William G. Sutherland. Men sjamanistisk arbeide som har eksistert i mange former i mange tusen år over hele moder jord. De eldste skriftlige referansene vi finner stammer fra Kina og Egypt fra omkring og er omkring 4000 år gamle. I Sibir og Himalaya, Sør- India, Afrika, på New Zealand og i Nord-Amerika finner man ennå disse gamle tradisjonelle “bonesetter" tradisjonene som har vært overlevert fra generasjon til generasjon i uminnelig tid.


 

Anna - Katariina Hollmerus sjaman fra Tyskland

Vi har gleden av å få Anna til oss, hun er kunstner, sjaman og livsveileder.

 

Seremoni og workshop på søndag

Mer tekst og bilde kommer snart

Shabana Rehman "Født fri"

Foregår i storsalen Beverlokalet

Lørdag kl.12.00-13.00 Foredrag

Få kan bevege, provosere og inspirere så sterkt som Shabana Rehman. I alt hun gjør – som komiker, artist, spaltist og debattant-  kombinerer Shabana lekenhet og humor med et brennende og kompromissløst engasjement for individets frihet. Sentralt i hennes metode står overraskelsen, det å tenke på tvers og bruke virkemidler ingen har tenkt på før, for å formidle et viktig budskap.

Shabana gikk gjennom mye vondt før hun ble voksen. Dette har hun skrevet sterkt og bevegende om i boken ”Blåveis”, der vold i nære relasjoner er temaet.
«Man må være autentisk», sier Shabana i dette foredraget, som tar publikum med bak stuntene, til de dramatiske hendelsene og opplevelsene som formet henne og frigjorde henne. «Selv om det kan føles hudløst og farlig, må vi våge å kle av oss staffasjen og fortelle om livet slik det er. Først da kan vi finne løsninger, enten det er i familien, kulturlivet, politikken eller næringslivet.»

Mari Helander er fra Tana i Finnmark og hun driver  Sami Gold Source. Hun er leder for samisk barnehage i Oslo

Joiketoner fra Nord tradisjonell joik v/ artist Mari Helander 

Søndag kl.11.30-12.00


Foregår i underetasjen i Beverlokalet

Søndag kl. 14.00-15.00

Foredrag:
Identitet. Hvordan fremme en god psykisk helse hos både barn og voksne, med utgangspunkt i det beste i de samiske sosiale tradisjoner.

 

Sylvia Bergli Dyretolk, kinesiolog og medium

 

Ved en samtale med dyr anvender hun tankeoverføring. Hun får bilder av dyr og hva de føler. Hun føler smerte i kroppen der hvor dyret har vondt.

Sylvia har alltid har hatt spesielt godt forhold til dyrene og lagt hele sin sjel i å forstå de på best mulig måte, hvilke signaler de sender ut og den bakenforliggende forståelsen av hva de ønsker.

​Hun er utdannet kinesiolog, behandlingen hjelper å se sammenhengen mellom tanker, følelser, smerte og plager i kroppen.

Besøk meg på min stand


Hun holder foredrag: Dyrekommunikasjon 
Lørdag kl.15.00 til 16.00

Foregår i underetasjen i Beverlokalet

Laila Ranvik klarsynt, healer og kursholder

Laila er Klarsynt/ Medium og healer tar sittinger og  reading  og holder Medium seanser hvor hun tar ned besøk fra nære og kjære.

Hun holder seanse, velkommen til å delta.

Hun holder foredrag/ workshop:
Søndag kl. 11.00 til 12.00

Foregår i underetasjen i beverlokalet

Berit Louise Utsi

Joikekurs og workshop om joikens historie og tradisjoner

Foregår i lavvo ute


Hun forteller om joikens historie og tradisjoner, opplev joikekurs med Berit Louise. Hun er fra Masi i Finnmark.

Lørdag kl.  16.00-17.30

Søndag kl. 13.00-14.30

Ulf Dormann

Indiansk inspireret brugskunst

Selger drømmefangere,stave, fjerfaner, med mere på festivalen

Ulf dormann har drevet med shamanisme de sidste 20 år med healing, kurs med trommerejser, selvudvikling i norge og danmark. Han laver også trommer drømmefangere, stave, fjerfaner talkingstick osv. Han bor i danmark nord jylland

Jorunn Flaata Sjaman

Jorunn Flaata er utdannet lektor i forming, og har i mange år arbeidet med undervisning i formgivningsfag i videregående skole.
I 2007 tok livet nye veier. Sjamanen Ailo Gaup kom i hennes vei, og hun gikk i lære hos han. Som sjamansk praktiserende tilbyr hun sjamanistiske trommereiser, stille reiser, healing og husrens. Hun tilbyr sirkler og kurs og lager sjamanstaver for salg.
I 2008 fikk hun sin AuraTransformasjon™, og året etter ble hun Auraformidler™, det vil si, hun ble åpnet til å kunne utføre AuraTransformasjon™ på andre. Som Auraformidler™ tilbyr hun AuraTransformasjon™, Aurabalansering og Aurajustering, og holder med ujevne mellomrom foredrag for å informere om dette.

Jorunn er også sertifisert Rosenterapeut, og tilbyr behandling i Rosenmetoden.

Les mer på nettsiden heartfrequenzy.no

Foredrag

Balanse på alle plan, Auratransformasjon

Lørdag kl.10.00-11.00

Foregår i underetasjen i Beverlokalet

Auraformidler™ Jorunn Flaata holder foredraget ‘Balanse på alle plan - AuraTransformation™ og Den Nye Tidens Energier’.

På Sarahkkafestivalen tilbyr Jorunn, som Rosenterapeut, prøvebehandlinger i Rosenmetoden.
Rosenmetoden er en mild, men dyptvirkende berøringsmetode som virker avspennende og gir velvære. Metoden kan virke forløsende på følelser som av en eller annen grunn holdes i kroppen, og kan bidra til økt selvinnsikt. Prøvebehandlingene  vil vare ca 20 min, og ha fokus på skuldre, nakke, hode og ansikt.

Pris: 200kr

Fra sin stand vil Jorunn selge boken ‘Balanse på alle plan med Krystall og indigoenergien’, av Anni Sennov.

Boken er obligatorisk lesning før du får utført en AuraTransformasjon ™.

NOK 270,-

Lørdag  kl.13.00-15.00

Stille reise med sjamanstav og seremoni
Foregår i underetasjen

Søndag kl.15.00-17.00

Stille reise med sjamanstav og seremoni med Jorunn Flaata

Foregår i Sarahkkahytta (grillhytta)

Som sjamansk praktiserende vil Jorunn på Sarahkka festivalen tilby en stille reise med sjamanstav.

Du vil få innblikk i det virkelighetsbildet vi beveger oss i, og sjamanstavens plass i dette.

Vi aktiverer så kraften i staven i en liten seremoni, og gjør deretter en stille reise med staven inn mellom verdenene.

Jorunn har noen sjamanstaver til utlån. Du må gjerne ta med din egen, om du har. Begrenset antall deltakere.


Etter workshopen vil Jorunn selge sjamanstaver fra sin stand.  NOK 1000,-

Sarahkkas Veiviserkort Samisk Visdom med 48 magiske kort og veiledningshefte følger ved

Astrid Ingebjørg Swart har utviklet og introdusert Sarahkkas Veiviserkort. Kortene selges på festivalen

Festivalpris 350kr

Solfrid Molland er pianist, trekkspiller,sanger og komponist fra Tysvær

Lørdag kl.13.00

Foregår i storsalen i Beverlokalet

Underholdning med sang og trekkspill

Solfrid vokste opp med russisk folkemusikk og sigøynermusikk noe som preger hennes konserter og komposisjoner. Hun har reist gjennom Europa som gatemusiker med sitt røde trekkspill. På reisene lærte hun sanger av romfolket og komponerte musikk til ulike katedraler.

 

Denne musikken ga hun ut på to album ved Kirkelig Kulturverksted: Katedral for Tapte Drømmer (2011) og Musikken er mitt Fedreland (2014). I 2015 ble hun tildelt Oslo Bys Kunstnerpris for dette arbeidet.

Sonja Lidsheim

Salg av kraftstaver, trommer, drømmefanger, runebrikker laget av naturmaterialetm.m.

Sonja Lidsheim er navnet, og Kreativeriet - Healing Art, er mitt varemerke, hvor jeg holder på med kurser og workshops i kunstterapi, kreativ maling, mantrasang og tromming, og folkemusikk-inspirert musikk.

Utrykket Healing Art rommer alt jeg driver med av spirituelt og åndelig arbeid, både som kunstner, terapeut og musiker. Da er det nærliggende for meg å kalle mitt håndverk og min butikk for Healing Crafts. Kreativ og intuitivt kunsthåndverk som trommer, trommestikker, kraftstaver, drømmefangere, rasler, runebrikker, trebrikker, holdere til lys, og smykker/anheng og mye annet....

Alt blir laget av materialer jeg finner i naturen, blandet sammen med bl a. skinn, smijern og keramikk, steiner og krystaller.

Jeg er utdannet sanger, sangpedagog, dramapedagog og kunstterapeut. Som sanger og musiker er det folkemusikken og de gamle tradisjonene som står mitt hjerte nærmest. Jeg liker å synge huldrelokk, stev og naturmytiske ballader, som jeg gjerne kombinerer med de gamle instrumentene jeg liker å spille på. Lur, bukkehorn og kraviklyre, i tillegg til tromma.

Ingebrigt H Pedersen

Ingebrigt har "virket" i de stille. Veien dit har vært lang, hele sitt voksne liv har han hjulpet mennesker også via fjern-helbredelse/"lesing" over hela verden. Han har fått ett positive rykte - og er til tider "nedringt" - og ferdes også støtt på sykehus.

På festivalen vil Ingebrigt ha workshop med fokus på samisk tankeunivers snakke om "trommens helbredende kraft"

Foregår i lavvo

Lørdag kl. 12.00-13.00

Workshop om samisk tankeunivers og "trommens helbredende kraft" avslutter med trommereise

Gro Eilefsen sjaman

Litt om meg og min bakgrunn.

Jeg har jobbet med sjamanisme i over tjue år. Som healer, veileder, ledet trommesirkler, seremonier og work-shop i Tyskland og Norge. Etter Ailo`s bortgang har jeg overtatt det sjamanistiske innholdet i den årlige «Utesittingen». Min bakgrunn er allsidig, og har gitt meg mye menneskekunnskap. Å ferdes i naturen og kjenne på livet, stillheten, det som rører seg, det usynlige, og det å kjenne på besjelingen. Føle det ytre og indre landskap..

Jeg lager trommer, rasler og andre sjaman artikler på bestilling.

Jeg har utdanning i kunstterapi og har sjamanutdanning fra Ailo Gaup og hans skole Saivo. I tillegg er jeg utdannet utmarksforvalter fra Evenstad, Høgskolen i Hedmark.

 

Lage din egen sjamantromme:

Kurset foregår i Sarahkka hytta (i grillhytta)

Kurset går over to dager

Lørdag  kl.10.00-13.00

Søndag kl.10.00-13.00

På festivalen vil jeg holde kurs i laging av din egen tromme, samt lage tromme stikke.

Dette er et kurs over to dager. Vi skal også lage vår egen tromme stikke.

Det blir innvielses seremoni når alle trommene er verdige.

Pris for å lage din egen tromme:

 

2400kr inklusiv kursavgift  og alt materialet som skinn, ramme, gevir og håndtak er inklusiv i prisen.

Påmelding til trommekurs:

Epost: gro-eile@online.no

Foredrag

«Ytre og indre landskap»

Søndag kl.15.00-16.00

Naturen speiler vårt indre landskap. På dette foredraget og ved hjelp av bilder fra naturen (bildene tilhører Tom Nikolaysen) vil vi få større innsikt og redskap til å forstå det indre. Kjenne på røttene våre, oppleve oss selv som en del av naturen.

 

Sommersolverv seremoni søndag kl.16.30-17.00 foregår ute i naturen seremoniplass

Sommersolverv er sjamanens festdag. Naturen viser seg på det frodigste. Dette er årstiden for det oppløftende, for lys, det himmelvendte. Vi feirer at kraften har kommet tilbake fra solen, ned i røttene og opp i stammen og greine. En ny vekst som strekker seg opp i himmelen. En kraft vi skal kjenne på, en kraft som også er vår…

Henning Hai Lee

Kinesisk hånd og ansiktsanalyse

Henning Hai Lee er en norsk kinesisk forfatter. Han har gitt ut mange bøker om hånd og ansiktsanalyse.

Bilde og tekst kommer snart

Vivi Naomi Sol regresjonsterapeut og healer

 

Naomi Sol's liv som healer, medium og klarsynt. Naomi utøver mange typer healingformer, bla. regresjon og hun holder flere kurs. Hun har vært på TV - radio, samt ukeblader.
Frivillige får prøve forskjellige healinger, motta beskjeder fra guider m.m. Velkommen til hennes stand og foredrag

Hun holder foredrag og workshop
motta beskjeder fra dine "guider":

Foregår i underetasjen i Beverlokalet
Søndag kl.10:00 - 11:00

Yogalærer Merete Groll er Mediyoga terapeut, healer og sykepleier

Lørdag kl. 12.00-14.00

Foregår ute i naturen Seremoniplass

Velkommen til en sjamanistisk healing yoga økt med Gong bad, varighet ca. 2 timer.

 

Hun har lang erfaring med Kundalini Yoga. 

Hun har også fullført en utdanning i samisk sjamanisme hos Astrid Ingebjørg Swart.

For mer informasjon om Merete Groll og om medisinsk yoga se isismediyoga.no/ og på FB, samt mediyoga.com

Trommen blir brukt innledningsvis for å hente inn kraften fra de fire himmelretningene.

 

Vi vil gjøre ulike kundalini øvelser som kan bidra til at hjerte åpnes mer.

Fra et nøytralt hjerte kan vi observere uten å dømme. Det er gjennom hjerte healing skjer.

 

Yoga økten blir etterfulgt av meditasjon med mantra som er brukt for å be om healing.

Yoga øvelsene kan tilpasses alle og gjøres enten på matte eller stol.

 

Yoga økten avsluttes med et Gong bad som kan gi dyp avspenning og jording.

Vibrasjonene fra gongen kan løse opp i både emosjonelle og fysiske blokkeringer.  

 

Ta med yogamatte, ett teppe/pute og vann flaske.

 

Varmt velkommen til en healende yoga stund for kropp og sjel!
 

Mvh

Merete Groll

MediYoga lærer/ terapeut

Judith Ytreeide og Thorill Jansen vil vise Bowenmetoden

Om Judith

Jeg har drevet egen praksis i Asker siden 1999 innenfor Kinesiologi- og  Bowenmetode.  Siden jeg startet har jeg hjulpet mange barn og voksne

med diverse plager og utfordringer til å få et bedre liv.

Behandlingen er godkjent av Helsedirektoratet. Behandlingen er oppkalt etter Australske Tom Bowen (grunnleggeren). kinesiologibowen.com


 

Om Thorill Jansen

Thorill har studert bowenmetoden.

Hun vil demonstrere hvordan bowenmetoden kan hjelpe deg mot ulike helseplager. Hun har lang erfaring og kompetanse. Velkommen til oss

Tone Søndmør Naturterapeut, soneterapeut og innehaver av Fjellfrisk

Foredrag

Lørdag kl.12.00-13.00

«Tradisjonell mat som medisin»

Foregår i underetasjen i Beverlokalet

Gled deg til foredraget, solid og innsiktsfull dame som vil dele sin kunnskap med deg om naturlig mat som medisin.

Tone vil en ha en liten demonstrasjon om kombutcha brygging. Hun deler ut scoobyer til de som vil ha.

På festivalen selger hun egensanket chaga. Du kan også smake kombutcha med smak av chaga og rabarba.

Velkommen til Tones stand og foredrag.

Om Tone:

Hun er født og oppvokst i Nord-Østerdalen. Hennes mor er fra Lyngen i Nord-Troms. Tone har samiske aner fra nord.

I dag bor hun i Hallingdal. Hun er utdannet naturterapeut og innehaver av Fjellfrisk hvor hun jobber med soneterapi og ren, naturlig mat som medisin.

Hun er lidenskapelig opptatt av helhetlig helse og sammenhengen mellom mat og helse. hun holder kurs i Fermentering. Les mer om henne på fjellfrisk.no

Siri Kluften Biofonterapeut og nummerolog

Hun vil tilby tibetansk nummerologi for å finne ut hva Dine evner er og hvor du når står i livet og veien fremover.

 

Nummerologi er basert på troen om at tallene er sjelens speil.

Tibetansk nummerologi er en metode som beregner livetsfaser og skjebnetall utfra din fødselsdato.

Jeg ble introdusert for Biofotonterapi i 2008, og startet utdannelsen min ved The Academy for Applied Biophoton Health Science, inter-University College, Campus i Drammen.
 
Biofotonterapi handler om å gå inn og finne årsaken til hvorfor vi ikke føler oss i form. Biofotonlyset gjenopp-retter balansen i kroppen på en  naturlig og smertefri måte, uten bivirkninger og medikamenter.


 Å kunne få jobbe med noe som gjør folk friskere bare    ved å lytte til hva kroppen forteller oss, gjør at jeg gleder meg til hver arbeidsdag. 

 

Biofotonterapi er en behandlingsform som kombinerer de gamle klassiske behandlingsformene akupunktur og homeopati med moderne teknologi – uten nåler eller inntak av medikamenter. Kroppens organer måles elek-tronisk og behandles med lysfrekvenser.
 
Selve behandlingen går ut på å gjenopprette kommunika-sjonen/lyssignalene, og løse opp blokkeringer i organer som vi måler på pasientene. Kroppens immunforsvar starter da sin egen prosess for å rette opp eller fjerne det som har påvirket cellene. Dette er derfor en behandlingsform som er smerte- og risikofri da den kun stimulerer kroppens egne forsvarsmekanismer til å ordne opp.  

 

Siri Kluften- biofotonterapeut

 

tlf 915 40 679

Facebook: sirisbiofotonterapi

Sirisbiofoton@gmail.com

Contact us

 Sørkedalsveien 90 0352 Oslo
 

Follow us

  • w-facebook

Telephone: 0047 95 11 21 93

Organization number: 991894632