top of page

ANBEFALINGER

Om sjamankurs, trinn 1-6:

 

Tusen takk for fantastiske kurs, Astrid. Jeg er så glad og takknemlig for å ha fått muligheten til å få lære om samisk sjamanisme. Ikke bare er det spennende og interessant, men jeg opplever at man mottar så mange små og store gaver i løpet av disse helgene med trommereiser, healing-øvelser og meditasjoner. Du er kunnskapsrik, klok, varm, til stede, lyttende og imøtekommende. Gruppedynamikken på kursene dine er noe helt spesielt, og man lærer så mye av hverandre. Man føler seg veldig velkommen og alle blir møtt med respekt for hvor vi befinner oss i livet. Du skaper et godt og trygt rom for å lære og utvikle seg som menneske. Å delta på kursene dine og å gå inn på hjerteveien har vært et av de beste valgene jeg har tatt. Det har endret hvordan jeg ser på naturen og livet. Den er så viktig den kunnskapen du deler, og du formidler den så fint.

 

Randi Berg, 53 år

Distansehealing

"Thank you Astrid, you supported our dog. We saw Astrid's work was helping our dog. We recommend her as an excellent professional.Thank you for healing"

Inna

 

"Etter en behandling hos Astrid var kneet mirakuløst helt bra igjen. I flere måneder hadde jeg gått med et kne som knirket så høyt og ubehagelig hver gang jeg skulle opp trapper at jeg ikke kunne gå normalt. Jeg var sikker at kneet ville være slik resten av livet, men etter helbredelsen er det helt borte og har ikke kommet tilbake siden. Det var så rart når jeg kom hjem fra behandlingen og skulle gå opp 67 trappetrinnene i blokken min og bare være helt god igjen i kneet. Virkelig fantastisk! Jeg anbefaler Astrid på det varmeste"

 

Om sjamanhealing, Ida Kopperdal

 

 

 

"Selv om jeg ble innviet i sjamanismens verden for mange år siden, har Astrid med sin rolige og kunnskapsrike væremåte guidet meg videre via fortellinger, meditasjon, trommereiser og ulike teknikker til et dypere fellesskap med naturen, dens energier og elementer, og ikke minst åndeverdenen. Kursene har gitt meg en utvidet forståelse av meg selv og min vei, samt hvordan jeg kan bistå andre på deres hjertetsvei. Jeg er glad for at jeg ble ledet til henne."

Om Sjamankurs (trinn 1-4), Nina Hesten Berggren

"Det var en utrolig smuk, mild, klar og stille aften d 13/11. Overfladen på Trondheimsfjorden lå helt stille, og der var en rolig stemning på selve riggen, trods at vi stadig (som under hele produktionsfasen) havde et ubehag I kroppen når vi var på specifikke etager.

Vi havde to guidede ture gennem udstilling der startede kl 17.00 og kl 18.45. Jeg husker at jeg følte mig mere klar I hovedet under den første guidede tur, langt mere klar end jeg tidligere havde gjort ved de andre ture jeg havde guidet. Det var nemmere at føle sig tilstede I omgivelserne, uden at jeg kunne forklare hvorfor.

Kl. 19.40 stod vi oppe på helikopterdækket, et hold på ca 14 mennesker, publikummer og medvirkende kunstnere. Det var nattemørkt, og over os var stjernehimmelen, så klar som jeg næsten aldrig har set den før. I den gule ring hvor helikopteren tidligere havde haft sin landeplads havde vi sat fakler, de begynde at blafre lidt I vinden da vi startede. 

Erina fra vores kunstnergruppe, der også guidede den sidste tur, annoncerede healingen et par minutter før vores aftalte tidspunkt. 

Hun citerede dig med et par linjer fra vores telefoninterview om hvordan healingen ville foregå og gjorde alle opmærksomme på at vi nu kunne være opmærksomme på naturen rundt om os. 

Nogle stod, andre sad eller lå på nogle madrasser vi havde lagt ud, og vi delte ca 10 minutter I stilhed sammen. 

Jeg lå selv ned, og mærkede hvordan jeg langsomt blev opfyldt af en livlig energi. Mine fodsåler vibrerede, og jeg følte mig utrolig spændt og glad I dette øjeblik. Noget af følelsen var stolthed for at facilitere dette øjeblik, men jeg følte klart at der var noget energisk ukontrolleret I situationen som ikke kom fra mig selv. I stilheden og mørket kiggede jeg op på stjernemylderet, og lagde specielt mærke til en stjernehob der lignede en lille fjern galaxe.

 Det var et meget smukt, rent og koncentreret øjeblik de 10 minutter det varede. 

Efter healingen, og de resterende publikummer var gået, stod vi hele udstillingsholdet ved et bål ude foran riggen og havde en lille festlig stund efter det hele var veloverstået. Vinden havde taget til efter vi var gået ned fra helikopterdækket og gnisterne fra bålet blev pustet ud og dansede i en lang strækning over asfalten på vejen. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på Sarahkka som du havde fortalt mig om, og om hun mon var med os. 

Tusind tak for en stor oplevelse, der gav så godt mening for hele vores projekt og process med udstillingen!"

Om Distansehealing i forbindelse med et "utstillingsprosjekt" på oljeriggen som kunstnere fra Danmark hadde i Trondheim, Vh Anna Ida Pezzot

"Först kände/upplevde jag att lyfte/svävade upp från behandlings stolen som jag ligger i (kände mig trygg i detta) och att det började pirra/sticka i bägge benen, därefter gjorde det riktigt ont i vä knä och jag upplevde det som att det något avlångt var inne i knät på insidan och rätade upp det. Jag förlikade mig med smärtan. Detta höll på ganska länge men under tiden somnade jag nog till. Men emellanåt var jag tillbaka och upplevde denna tyngndlösa känsla. Tittade på klockan tio i tolv och kände att jag var klar, låg iallafall kvar till fem över och tog till mig energierna. Javisst ja! Gjorde du något med magen oxå? Redan innan kl. elva började magen att låta väldigt mycket, det brukar den inte. Den lugnade dock ner sig när jag la mig i stolen. Senare på dagen var jag tvungen att gå på toa, nästan akut!!! Och det har väl nästan aldrig varit så lätt att utföra det jag skulle. Återigen ett STORT TACK och många kramar till dig!"

Om Distansehealing, Heidi

"Jeg har fått 3 fjernhealinger av Astrid pga en hofteoperasjon. Smerter og kramper ble betydelig bedre.  Hennes gode, varme stemme gjør deg varm og rolig. Jeg kan anbefale Astrid av hele mitt hjerte".

Om Distansehealing, Henny Kleppestø

"Jeg har vært mye plaget med rødhet og smerter i begge øynene. Etter fem distansehealinger, er jeg mye bedre. Tusen takk for hjelpen. Nå venter jeg bare på svar fra sykehuset om jeg kan ta operasjonen. Jeg er veldig takknemlig for at du finnes."

Om Distansehealing, Klem Sigrunn, 83 år

"Tusen takk Astrid. Du er et fantastisk menneske og behandlingene dine var avgjørende for meg og fjernhealingen var svært helsebringende og stabiliserende på psyken, i tillegg beskyttende. Du er glad i mennesker og takk for at du tok i mot meg på en så fin måte. Du har store nådegaver".

Om Sjamanhealing, Beste hilsen Alexandra

"Tusen takk for hjelpen, pusen kom hjem igjen. Fantastisk, det ble gjenforening. Takk for at du hjalp katten våres hjem igjen. Vi gråt og flirte om hverandre når pus stod på trappa".

Om Sjamanhealing, Hilsen Siv

"Jag hade haft konstant ångest i flera år. Provat mediciner och olika terapier men inget hjälpte. Hadde egentligen gett upp hoppet om att bli av med ångesten.

Jag blev så förvånad å obeskrivligt glad när jag märkte efter ca 2-3 besök hos Astrid Ingebørg Swart att ångesten var totalt borta. Den dagen i dag ca 4 år senare är jag fortfarande förvånad och chockad över att något kunde hjälpa mig å bli kvitt ångesten.

Det är nästan svårt å förklara. För jag vet hur det kan kännas för de som levt veldig länge i ett sånt tillfälle som ångest.
 

Inte tveka på å ta et besök hos Astrid. Ni kommer inte ångra på det.

Känslan av att vara fri i sin själ är så obeskrivligt. Man vågar nästan inte känna efter om det är sant, så bra är det. Jag har själv opplevt det. Och att ta behandling hos Astrid är absolut det bästa jag gjort"❤️

Om Sjamanhealing, Pernilla Jureén

"Ville bara berätta om min upplevelse av distanshealing från Astrid Ingebjörg.

Har under många år haft stora problem med mina knän, är 66 år. Fick för 4 månader sedan 1 timmes benämning. La mig tillrätta och öppnade upp sinnena strax efter började att "sjuda" en känsla av rörelse i knäna. Detta höll på länge sen avtog det sakta och ett kort tryck kändes på utsidan av låren. Därefter kom en sval vind i ansiktet och jag öppnade ögonen. Då hade gått en timme! Har sedan dess inte haft några problem med mina knän".

Vill med detta varmt rekommendera Astrid Ingebjörg Swart.

Om Distansehealing, Många varma kramar från Heidi, Östergötland Sverige

“Du kjære Sjaman, nå skal du høre. Din healing i går var kraftig. Han ser bedre i dag. Under healing fortalte han at tårene begynte å renne på det øye du gav healing. Det ene øyet hans er også blitt mye bedre, i morgen skal vi til legen på ny kontroll igjen. Takk for din hjelp”

Om Distansehealing for øynene, Siri, 72 år

“Jeg er evig takknemlig for all healing du hjelper oss med. Mannen min har vært plaget med foten i mange år, etter to distansehealing så har foten blitt som ny igjen.  Allerede etter første healing kunne mannen min gå ned trappen uten at det gjorde vondt. Nå går han på foten som normalt igjen.  Du har også hjulpet meg med magen som er bra nå. Takk for tips om urtene, det gjorde underverker i tillegg til din healing”

Om Distansehealing, Marit, 75 år

"Sitter i en go känsla efter helgen! Varit på kurs i samisk shamanism <3 Med healingtekniker,trumresor, kroppsövningar, insikter och visdom från det samiska. Mycket spännande, intressant och utvecklande! Man kan Alltid lära sig mer! Att arbeta med sig själv och för andra är en stor nykel. Och genom naturens krafter som vi alla kan ta del av! Tack Astrid Ingebjørg Swart för den fina resan! Och tack ni andra, vi som gjorde resan tillsammans med glädje och kärlek".

Om Sjamankurs Sverige, Lennie, 60 år

"Det finns inte ord nog för att beskriva den tacksamhet jag personligen känner över helgen och steg 4 i samisk schamanism, men vi alla i känner förstås och delar denna enormt stora tacksamhet över att få lära och utvecklas genom Astrid Ingebjørg Swart fina vägledning och delning av sin visdom, kraft och hjärtliga energi. Det har varit en helt magisk resa genom de 4 stegen för oss alla. Denna kursdel gav som tidigare ett hav av läkande processer, utveckling genom så många viktiga och värdefulla samtal hur vi ständigt kan transformera allt inom oss i den ljusa kraften och födas på nytt, om och om igen, hur vi kan läka oss själva genom naturens kraft och element. Vad traditionellt botande innebär då vi kan få stagnationer, det som frusit fast att smälta och lösas upp o.s.v. Det blev flera fantastiska trumresor öppnade upp för guidning/vägledning från övre världen och mycket annat spännande. Som avslut firades kursavslutningen med god mat och fin gemenskap. Vi tackar dig, vår allas älskade Astrid för att du så fint visar oss fram i den samiska schamanismen och för ditt vackra sätt att förmedla din kunskap, kraft och visdom".

Om Sjamankurs Sverige, Catharina

"Stort TACK till Dig Astrid Ingebjørg Swart för den mest spännande o lärorika kurs s från början var en längtan att finna min Mamma's samiska släktFick Vägvisare till en Ny värld-Upp o Ner. Ser fram 5e 'trinn".

Om Sjamankurs Sverige, Märit

"Tusen takk for et flott sjamankurs.Jeg har satt stor pris på den lærdommen du viderebringer. Og det hargitt meg flere verktøy i søken etter hva som bor i mitt indre og ialtet. Det mest verdifulle verktøyet, etter min mening, er lærdommen omegodøden. Det å fjerne negativ energi og blokkeringer, for å kunne bliden beste versjonen av meg selv. Det at sjamanisme ikke følger noehierarki, men følger den tilknytningen man har individuellt til moderjord, naturen, universet og åndeverdenen. I tillegg vil jeg jo si atstrukturen du har på kursene er veldig ryddig og at man samtidig blirrespektert uansett hvilket nivå man befinner seg på. Jeg ser på mangeting veldig annerledes etter å ha gått på kurs hos deg. Og selv om jegennå har lang vei å gå, så føler jeg meg mer hjemme i meg selv enn noengang. Selv om jeg ikke kan se meg selv som noen sjaman, så føler at jeger på rett spor med den vei du har hjulpet meg med å åpne. Så tusen takkfor at du er du og at jeg fikk muligheten til å være på ditt kurs"

Om Sjamankurs Skien, Mann, 42 år

"Sjamankursene i Trondheim har gitt meg en dypere og mer åndelig bevissthet om de kreftene som er i universet. Det har gitt meg mye å ta disse kursene i Trondheim. Jeg har lenge vært på leting etter sjamanveien, og etter å ha gått alle de fire trinnene på dette kurset får man en læring og andre innfallsvinkler å se ting fra. Jeg er selv samisk og disse kursene har åpnet opp mange indre dører og innsikter i den samiske sjamanistiske veien, mange brikker har falt på plass. Jeg er veldig takknemlig, og vil anbefale kursene til andre. Astrid er dyktig til å holde kurs og å formidle. Hun har et godt øre for andre mennesker, hun tar seg tid til å høre andres innspill og hun hadde svar på det deltakerne lurte på. Hun er varm, inkluderende og tilstedeværende, en man kan dele det meste med. En god lytter. I tillegg er hun rolig, godt og hun er et åndelig menneske"

Om Sjamankurs, Kitty, 73 år

"Jeg anbefaler sterkt dette kurset. Det var interessant, lærerikt oginspirerende. Utrolig mange spennende tema og fine øvelser ogmeditasjoner/trommereiser. Det var så varm og god atmosfære og god humori gruppa. Du har en herlig måte å formidle på! Tusen takk for at jegfikk muligheten til å være med"!

Om Sjamankurs i Trondheim, Marte, 42 år

"Takk for hjelpen med husrens. Jeg hørte en del knirking på skapet samme kveld som du hadde vært her. Etter det har det vært helt stille"

Om Husrens, Gry, 50 år

"Tusen takk for fjernhealing mot spenninger i ryggen, jeg ble glohet på ryggen under healing, takk for fine budskap".

Om Distansehealing, Klem Berit

"Jeg vil varmt  anbefale soneterapi, har selv fått god hjelp for mine smerter etter flere brudd i lysken".

Om Soneterapi, Randi, 70 år

"Tusen takk for telefonsamtalen og healingen du sendte til mannen min. Det virker godt og det gir oss håp til bedring".

Om Distansehealing, Margarethe, 73 år

"Jeg sover mye bedre om natten, jeg føler meg alltid roligere etter behandlingen".

Om Soneterapi, Grete

"Jeg kjenner meg så lett og behagelig i kroppen min. Jeg har fått kvittet meg med mye innestengte følelser, og masse mer er det å jobbe med. Nå har jeg jo oppskriften og metoder jeg har lært av deg. Håper at jeg vil prioritere det! Takker av heile mitt hjerte"

Om Sjamanhealing/ Kinesiologi, Solveig, 62 år

"Takk for fin time igår. Det stemte at kinesiologi utløste sinne. Jeg kjenner i hele kroppen, at her er det  mye som som skjer, mye innestengt sorg og det er mer som skal ut. Tusen takk for dine gode råd som jeg tar til meg og prøver å følge". 

Om Kinesiologi, Ellen Anna, 56 år

"Eksemet på hendene og armene er bedre, og det har holdt seg bra".

Om Distansehealing, Fredrik, 37 år

"Takk Astrid Ingebjørg for kloke ord. Med feil innstilling kan en synke enda dypere i gjørma. Føltes rensende og oppklarende etterpå, som du så fint sa , vanne blomsten med tårene. Finner ennå ikke frem til den store indre kraften, men det er vel små skritt jeg må ta. Godt å tenke på at du finnes. Takk igjen."

Om Sjamanhealing, Chatarina, 60 år

"Mitt barnebarn var uten epelepsiannfall i to og en halv mnd, etter at du ga henne healing. Hun hadde før healingen mange annfall for dagen. Jeg tar kontakt igjen".

Om Distansehealing, Kristine, 67 år

"Tusen takk for distansehealingen du ga til min datter og barnebarn Astrid Ingebjørg!  Snakket med datteren i dag morges. Det går bra med barnebarnet:-)  De er på sykehuset. Hun har ikke feber , puls og pust ok akkurat nå. Hun sov rolig. De skal vurdere medisin hun får. Min datter hørtes rolig og hun hadde ikke smerter i ryggen. Vi snakkes :-) Jeg er nå på jobb. Riktig god påske! Takknemlig"

Om Distansehealing, Sofie, 68 år

"Jeg har gått til Astrid Ingebjørg i flere år og ønsker varmt å anbefale henne. Jeg har erfaring med sjamanhealing. Sjamanhealing er noe som virker helt naturlig, og det merkes med en gang i kroppen at hun har varme hender. Healingen løser opp blokkeringer i kroppen, gir energi og ro. Man puster lettere etterpå. Hun er også flink til å forklare hva som skjer underveis.

Om Sjamanhealing, Mona, 40 år

Hei Astrid Ingebjørg,"Ville bare takke igjen for healingen og at du gjorde meg oppmerksom på problemet i tykktarmen.Fikk dette bekreftet pa en SCIO /biofeedback session jeg hadde nylig.Smertene i hofta er så og si helt borte og jeg føler at noe har endretseg i tarmen også.Er veldig takknemlig for det, så tusen takk for hjelpen".

Om Distansehealing, Solfrid, 55 år

"Jeg opplevde kinesologi behandlingen som en mild og virkningsfull behandling mot min migrene. Behandleren Astrid Ingebjørg Swart ivaretok meg på en god måte under hele behandlingen og hun forklarte grundig hva hun gjorde. 

Min opplevelse er at behandlingen balanserte emosjonelle spenninger og blokkeringer slik at jeg fikk en bedret livskvalitet  på fysiske,mentale og emosjonelle områder.

Jeg følte meg bedre allerede  etter et par behandlinger og migrenen er kraftig redusert. Ubalanser ble rettet opp ved at behandleren masserte spesifikke områder og på en presis måte fant ut hvor blokkeringen satt. Jeg anbefaler behandlingen og den er helsefremmende og forebyggende".

Om Kinesiologi, Mari, 51 år

"Astrid Ingebjørg tar i bruk mange ulike kunnskaper og metoder i sin behandling. Hun er en klok og intuitiv person som bruker sine evner for å komme til kjernen av blokkeringer både på det mentale, følelsesmessige og fysiske plan. Hun er flink til å sette fokus på det som til enhver tid er viktig og veileder en til å jobbe aktivt med seg selv. Jeg anbefaler henne på det varmeste".

Om Sjamanhealing, Calina, 58 år

“Jeg var hos Astrid Ingebjørg å fikk healing mot ryggsmerter i år 2014.  Jeg ble overrasket når jeg oppdaget etter en stund at mine ryggsmerter var borte. Jeg bor i Gjøvik og gleder meg allerede når jeg skal til hjelperen min igjen”.

Om Sjamanhealing, Turid, 67 år

“Etter flere år: Anbefaler jeg Astrid Ingebjørg for healing”.

Om Sjamanhealing, Terin, 68 år

”Jag var ej helt införstådd med vad behandlingen bestod av, då jag fått den i gåva. Jag fick först en fantastisk massage och varma stenar på ryggen, som skulle lösa upp mina blockeringar, vilket stämde med var jag hade ont, kontra de chakran de symboliserar. Astrid löste upp smärtan och jag kände att det ömma stället minskat betydligt.

Efter det låg jag behagligt på rygg inbäddad med en sten, på det ställe där blockeringen befann sig. Jag kände salvia doft, och viindpustar från den fjäder som sveptes över mig i olika riktningar. Jag blundade och kände stenen bränna och svida på stället, ej outhärdligt men dock ändå kännbart. Jag hör henne gå runt och skaka på något som rasslar, mumlande och hur hon håller med sina händer över det chakra som måste öppnas. Helt plötsligt känner jag som en ”tagg” och smärta och jag gråter. Hon leder mig stilla genom gråten och ber mig andas. Jag känner hur det onda avtar och jag lugnar mig. Hon lägger även en egen tillredd olja på ett annat chakra och jag känner mig som lyft, som jag vill flyga och lugn och lycklig. Väggledd av denna fantastiska människa/själ är jag i fas med mig själv, riktad på min egen resa. Jag är mer än överväldigad och totalt rusig av min tur att få vara med om detta”.

Om Sjamanhealing, Marie, 47 år, fra Sverige

“Min deling. Astrid Ingebjørg  har en ekte tilnærming og hun er behagelig å snakke med. Hun utstråler varme og trygghet. Om behandlingen: Jeg kjente kribling under fotsålene når hun startet med healing. Hun berørte noen punkter som først var ømme, deretter tok hun meg på skulderen, så var det ømme punktet borte. Noe skjedde,  som jeg ikke kan beskrive. Hendene er spesielt varme”.

Om Sjamanhealing, Karoline, 28 år

“TUSEN TAKK FOR HEALINGEN JEG FIKK. JEG KOMMER SIKKERT TILBAKE TIL DERE FLERE GANGER I FREMTIDEN, I TILLEGG SUPER HYGGELIGE ANSATTE SOM JOBBER PÅ SARAHKKAS”

Om Sjamanhealing, Line, 39 år

“Jeg har hatt smerter i nakken etter en trafikkuhell siden jeg var 15år, jeg bestemte meg for å prøve healing, noe jeg aldri hadde vært borti tidligere. Etter noen anbefalinger ville jeg prøve. Jeg begynte allerede å kjenne en bedring  etter en uke, og siden har jeg ikke hatt problemer med nakken til daglig, og heller ikke noen knakelyder i kjeven når jeg spiser” Har etter dette anbefalt flere å gå til Sarahkkas. Jeg ventet i seks måneder før jeg fortalte om virkningen av behandlingen, for å være sikker på at smerten var borte, og jeg har vært bra siden”.

Om Sjamanhealing, Storhilsen fra Maria, 27 år

“Massasje og healing i ett. Har du ikke prøvd det? så anbefaler jeg det. Først får du massasje og så avsluttes det hele med healing. Jeg kjenner i hele kroppen at her skjer det noe. Etter første behandling, fikk jeg en følelse av at noe slapp, dette er virkelig velvære for kroppen, og healing viss du har noe du plages med”. 

Om Massasje og Healing, Kunde, 45 år

“Etter å ha lest om hva sjamanhealing er, bestemte jeg meg for å prøve dette. Jeg hadde lest om Astrid i Medium blad tidligere.  Her blir du godt ivaretatt, du får en følelse av å bli hørt og sett. Hun er varm og imøtekommende. Jeg kjente veldig godt når hun jobbet med healingen. Pusten ble lettere, trykket over brystet forsvant og jeg følte meg bedre”.

Om Sjamanhealing, Kvinne, 58 år

“Fin og behagelig atmosfære. Takk for behandlingen”!

Om Sjamanhealing, Mann, 39 år

“Jeg leste en artikkel i Østkantavisen i 2008 om sjamanhealing. Jeg bestemte meg for å prøve healing og massasje først, deretter prøvde jeg sjamanhealing. Jeg har slitt med uro, søvnproblemer og øresus. Jeg hadde også innestengt gråt, som løsnet etter healingen. Selv om jeg sliter fortsatt med øresus, går jeg til Astrid en gang i måneden og får en time på benken. Det gir meg indre ro og økt energi”.

Om Sjamanhealing, Sølvi, 79 år

“Takk for tolkning av mitt sjelshoroskop, jeg har fått en helt annen bevissthet og forståelse av livet mitt”

Om Astrologiveiledning, Anne Karin, 43 år

bottom of page