top of page

Sat, 15 Jun

|

Oppmøte ved Badet

Skrivemeditasjon

Finn din indre skriveledsager gjennom meditasjon og skriving.

Skrivemeditasjon
Skrivemeditasjon

Time & Location

15 Jun 2024, 12:30 – 14:30

Oppmøte ved Badet, Eidsfoss, Norge

About the event

Noaidiene har ledsagere: stamfedre og -mødre, ånder og hjelpedyr. Forfatteren og skribenten har én: seg selv. For noen kan dette være befriende, for andre forvirrende og utrolig skummelt. Hvem kan fortelle deg hva du skal gjøre for å uttrykke ditt budskap best mulig?

"Å skrive seg frem til noe", heter det. Å skrive er ikke en uvanlig metode for å lete, søke og forsøke å finne svar inni seg selv. På dette verkstedet skal vi i to timer veksle mellom å skrive og å meditere, for å finne våre egne svar.

Påmelding: katrineborealis@gmail.com

Katrine Hjulstad er litteraturviter og skribent fra Sør-Troms, med MSc i moderne litteratur fra universitetet i Edinburgh, kreativ skriving fra universitetet i Oxford, idéhistorie fra universitetet i Oslo og barnelitteratur fra Barnebokinstituttet. I flere år har hun interesser seg for samvær med naturen, som blant annet førte til utgivelsen av hennes The Tale of Old Forest (Journal of Tolkien Research, 2020), en akademisk artikkel om skogbruk i J. R. R. Tolkiens Ringenes Herre. Hun har deltatt på sjamankurs hos Astrid I. Swart og jobber daglig med samiske- og andre urfolksstemmer. 

Per tid bor hun på en liten øy utenfor Storbritannia, der hun vokser frukttrær og driver en liten lokal bokhandel.

Share this event

bottom of page