top of page
image.png

ANKOMST MED PRIVAT BIL

Det er mange veier som fører til Rom, men vi skal til Eidsfoss.

Hvis du kjører fra Oslo, følg E18 i retning Drammen, deretter følg veien mot Tønsberg, sving av mot Sande, og følg skilting til Eidsfoss.

Festivalområdets adresse:

Gamle Eidsfoss

Markenrudveien

3095 Eidsfoss

Det er lett å passere avkjøringen til Markenrudveien når du ankommer Eidsfoss, så ta det med ro og vær på utkikk etter festivalens skilt.

Festivalens parkeringsområde befinner seg rett ved inngangen på Markenrudveien. Festivalens frivillige vil være til stede for å vise om det blir behov for nærmere beskrivelse på området.

ANKOMST MED KOLLEKTIV TRAFFIKK

For tog, besøk www.vy.no for oversikt over togtider. 

Nærmeste togstasjoner er Sande stasjon og Holmestrand stasjon. Tog med endestop Tønsberg stopper vanligvis ved begge, men vi anbefaler at du sjekker togruten når du kjøper billetten. 

For buss, besøk www.vkt.no og planlegg din reiserute. Du kan vanligvis finne tre busser per dag som går fra Sande eller Holmestrand opp til Eidsfoss via Hof. 

SAMKJØRING

I henhold til festivalens etos, forsøker vi i år for første gang å sette opp samkjøringsmuligheter for besøkende. Flere av festivalens frivillige ankommer med privat bil og vil være tilgjengelige for å frakte besøkende til og fra nærmeste togstasjon og/eller buss stop.

Kontakt til frivillige førere:

TBC

bottom of page